dilluns, 11 de juny de 2007

relats conjunts

Relats conjunts...

Cada dia el món dels blogs m'aporta més.Entres, xafardeges, cliques un link que algú té en el seu blog, i a la vegada aquest et porta a un altre, i de blog en blog vas trobant més recomanacions que et porten a entrar a "casa " d'algú que t'ofereix una miqueta del seu món particular. Una miqueta d'allò que el fa riure, d'allò que el fa sentir, d'allò que té ganes d de compartir. La proposta de relats conjunts és una de les que més m'ha agradat de de que xafardejo per aquí.
Al blog : http://relatsconjunts.blogspot.com/ et fan la proposta , t'inciten a expressar el que sents davant d'una obra d'art. La que m'ha cridat l'atenció és el quadre d'en Joan Miró sincronitzat amb el Canon de Pachelbel.
El meu primer relat conjunt
Garden per jardí. Jardí de colors, olors, estat d'ànim, vida....garden per primavera.Primavera doncs pel que fa als colors, a les olors, a l'estat d'ànim, al moment de vida. Primavera pel que té a veure amb renèixer. Primavera per sortir del pou, primavera com a sensació interior, pròpia, personal i gairebé intranseferible. I tot plegat amb la tendresa i alegria continguda de la múscia escollida que et fa acceptar el moment personal sabent i acceptant d'allà d'on vens.

Oriol

13 comentaris:

Anònim ha dit...

... el silenci pren la densitat d'una subtil malenconia en omplir-se amb aquest cànon... , diria de ben segur un bon amic nostre.
Sempre agraden aquestes recomanacions. Gràcies

Mai

onix ha dit...

Moltes Gracies per afegir-te a Relats Conjunts ,i per agafar el You Tube de la meva pagina ;)

Pd40 ha dit...

El Canon et porta a un món primaveral on el quadre pren vida. Bon relat!

Cris R. ha dit...

Molt macu Oriol, uns sentiments molt ben reflectits, felicitats!!

Un petonet de bona nit :-]

Alepsi ha dit...

Doncs me n'alegro que hagis anat a parar als Relats Conjunts! Jejejeje! Ole!

Realment el quadre transmet primavera! El que passa és que a mi la música em transmet tardor... aquelles coses que tinc jo... rara de mena. xDDDD

oriol ha dit...

Gràcies a tots per les vostres opinions!

Oriol

millu ha dit...

Benvingut als Relats Conjunts Oriol. I felicitats pel relat!!

estripanits ha dit...

D'un primerenc a un altre: felicitats pel teu primer relat conjunt!

oriol ha dit...

A veure què us sembla la proposta que faig a www.alooktotheworld.blogspot.com?

És similar a la de relats conjunts, pero`p encara no té massa adeptes. Són fotos que faig jo, en les que hi gaig un petit comentari incitant a les ments blogaires.
Espero que us faci el pes...

barbollaire ha dit...

Company un relat esplèndid! I les teves fotos... he trobat que tenen molta força , son molt expressives.

Felicitats per ambdós blocs!

El veí de dalt ha dit...

Molt bé. Sempre hi ha un primer cop. Ànims!

Déjà vie ha dit...

m'ha agradat moltissim el youtube i com has fet que el teu escrit fos un petit trencaclosques. Espero q aksts sigui el primer d molts relats conjunts.

oriol ha dit...

Déjà vie, haig de dir que el format en trencaclosques no el vaig fer jo, el vaig veure en algun relat i el vaig buscar al youtube, no voldria apropiar-me d'èxits que no són meus!

Gràcies per la visita! Un petó!