diumenge, 8 de juliol del 2007

Vivències....

Deia l'avi d'un amic argentí, que :
En política y en la vida al fin, hay que trabajar con la mierda y la pomada. Del arte de esta combinación puede salir la belleza, pero casi siempre erramos.
I el meu amic, reflexionava, dient-me que a la vida s'ha de prendre riscos, que s'ha d'intentar perquè val la pena apostar per quelcom més que menjar, dormir i cagar.
És cert que de vegades et pots sentir enganyat, decepcionat o fins i tot emprenyat, però sempre és millor haver-ho viscut, doncs sempre és molt pitjor arrepentir-te del que no has fet per por o per accés de raó.
Aquesta última setmana he viscut quelcom que potser ara en fred, m'hagués pogut estalviar. Em poden haver enganyat, em puc sentir dolgut i fins i tot emprenyat, però ho he viscut, i al final, és el que compte.Hay que trabajar con la mierda y la pomada. del arte de esa combinación puede salir la belleza...no?

7 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Molt savi era l'amic del teu avi i molt bona la reflexió que en fas.

Saps la dita de que qui no s'arrisca no pisca??, espero que aquesta setmana que dius que has pasat malament no et marqui tant com ho semblam un cop s'ha llegit el post.

Ànims, en un moment o altre de les nostre vides tots som enganyats, o si més no ens hi sentim, segur que les coses s'arreglen i si no doncs mira, to eso que tienes, com be dius com a mínim ho has viscut, no?, doncs ja està!!

Una abraçada!!

oriol ha dit...

Ei JO Mateixa, què tal?
noo, no ha estat tan dura, al contrari hi ha hagut moments bons, però el final potser no ha estat el desitjat, i per això la meva reflexió...la qüestió és viure-ho!

Jo Mateixa ha dit...

Val, val, es que semblaves nostalgic en el post, poder m'ho ha semblat a mi eh, tampoc m'en facis gaire cas, jejejejeje.

Si, per descomptat que el més important es que ho hagis viscut per que aixi segur que t'en queden records.

Que vagi be!!!

Anònim ha dit...

La vida es per viure-la, no per passar-hi. Res de passar de puntetes, fem soroll!

De vegades ens manca la consciencia de que de tot en podem treure quelcom positiu, la propia vivència e spositiva si sabem orientarla. Costa, pero ja que hi som, aprenem, no?

Déjà vie ha dit...

la belleza de vivir si, tal vez...

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

Yo he tenido etapas de "años Felices", me considero una persona con una vida de cosas buenas y felices. Pero esos momentos de decisiones, de miedos, de arriesgar, son los momentos que verdaderamente han construído mi vida. Son los momentos en los que mi cabeza ha cuestionado quien soy, que quiero, y a donde voy y me han sacudido mi forma de mi vida, y la han cambiado...y como tu dices ¿para bien , para mal? pues muchas de esas cosas sigo sin saber que tanto bien que tanto mal, pero son mis vivencias...Sino solo tendría para decirte que tenido una vida bonita, bonita y monotona..y sin embargo esos errores o esos aciertos son los que han quitado la monotonía y me han dotado de vivencias..
Un saludoo oriol

Anònim ha dit...

Lamento que pensesis això.