dissabte, 10 de novembre de 2007

Ajuntament de Barcelona. Adminstració o recaptació??

Aquest cap de setmana he tingut un petit present del senyor Hereu. Dues multes de l'any 2004, amb els seus bonics recàrrecs per no haver pagat en el seu moment. Alguns podrieu dir que carai, si has aparcat malament o se t'ha passat el tiquet, doncs paga noi!

Bé, jo com que sempre vull respostes he trucat a l'Ajuntament de Barcelona, i una noia molt amable m'ha explicat el funcionament. Atenció que el tema té "guassa":

-el carter passa per casa teva, i si no et troba, notifica que no ha trobat el destinatari a casa. A partir d'aquell moment , l'única manera que té el ciutadà de saber si li han enviat una notificació d'una multa que igual ni sap que li han posat, és anant al Butlletó Oficial de Barcelona i buscar publicada la seva notificació!!!

-si, ja sona prou complicat, però és que a més, potser hauríem de tenir en compte que la gent a l'hora que passa el carter, treballa, i el més freqüent deu ser que no et trobin. Vaja, que l'administració no té afany recpatatori no?Dues multes, totes dues al tercer avís, vol dir que el carter no ens ha trobat 4 vegades!!
Perquè l'Ajuntament de Barcelona no fa com la resta d'administracions que envia cartes certificades i si no et troba el carter deixa una nota perquè a correus et donin la carta? Doncs la resposta és ben clara:

-dos avisos que mai hem rebut=a més de 50 euros de recàrrec i interessos
-possibilitats de queixar-se o reclamar=0. com et queixes o reclames d'una cosa que no n'estàs assebentat??
-resultat final= 185 eurets a les arques de l'Ajuntament de Barcelona, PER LA PUTA CARA!

Encara us n'explicaré una altra, perquè podrieu dir que són dues multes i tampoc n'hi ha per tant. Doncs no, sembla que l'Ajuntament tampoc té escrúpuls amb les herències. El meu pare i els seus tres germans van cobrar la venta d'un pis de la meva àvia al morir ella. Doncs bé, per la mateixa raó que m'ha explicat la noia d'avui, cap dels 4 germans va rebre la primera notificació d'un pagament que calia fer per la venta del pis. Cap dels 4!! suspitós no? Resultat? gairebé 3000 eurets a les arques de l'Ajuntament de Barcelona!!

Administració o recaptació? Al servei dels ciutadans o extorquir als ciutadans? POsar-ho fàcil o putejar a la gent? Em sembla que la resposta està clara!!

Apa, que els donin pel sac a tots, i dilluns al matí seré 185 euros més pobre!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!
La història té tema llarg. Coneixes bé la frase que diu que feta la llei feta la trampa. Ets una víctima de la suposada llei i de la " mortífera " = € trampa.
Agafa-t'ho bé.( Tot i que entenc que l'enrabiada no te la treu ningú ).

Mai

Jo Mateixa ha dit...

Si es que el funcionarat català es la polla home!!!!!

Perdona eh, però es que a l'empresa ens n'han fet unes quantes amb el tema multes a les furgonetes de treball :-(

Anònim ha dit...

naucil veliko