diumenge, 2 de setembre de 2007

Se m'acumula la feina amb els memes!!! Meme I.

Quan em vaig començar a passejar per molts dels vostres blogs, vaig veure que alguns de vosaltres tenieu un post comú en el que ensenyàveu les sabates i els peus i pensava que quines coses més rares fèieu. Amb el temps vaig adonar-me que a alguns us agradava que us toqués un meme i a d'altres us feia prou mandra. Bé, fins ara me n'havia salvat, però l'Andrea, la Jo Mateixa i la Dèjá Vie, m'han donat feina.Començo pel de la Déjà Vie i l'Andrea que sortosament m'he adonat que és el mateix. Prometo fer el que queda!Som-hi!1.Quan temps portes com a blocaire?Des de gener d'aquest any.2. Com et vas assabentar de l'existència de blocs?Com he explicat en un post recent, em van diagnosticar un petit problema mèdic i em vaig posar a cercar informació del que m'estava passant a internet. Vaig anar a parar a través del Google a un bloc sobre hipotiroidisme que una noia s'havia animat a fer amb el desig de saber més del que li estava passant. En el bloc la gent escrivia sobre les seves sensacions, incerteses i em va semblar interessant. No va passar massa temps que em vaig adonar que un blog podia ser una bona distracció/vàlvula d'escapament per passar els mesos de baixa que estava vivint. i aquí estem!3. Nomena 5 blogs que segueixes diariament o amb molta freqüència:dèjá vie, mandarina contraproduent , Jo Mateixa, Un lloc per nosaltres, Todo esto soy yo ( Andrea ) i últimament en Puji. Quan estaven actius o més actius ( Candela i Cameu ). Segueixo blogs de fotografia, tot i que no tan asiduament.4.Ets lector anònim d'algun blog?Si, dels de fotografia que us comentava i d'alguns de política

5. Alguns autors que et despertin simpatia...

la dèjà vie, perquè és capaç de fer-te entrar al seu món particular.

la Jo mateixa, perquè és capaç d'arrribar a tothom.

Mandarina contraproduent, per ser capaç de fer un blog diferent

L'atzucac, perquè compartim el plaer de la fotografia tot i que potser des de prismes diferents.

L'Andrea, perquè transmet lluita i això em posa la pell de gallina.

En barbollaire, perquè diu molt amb poques paraules.

Vaja, i molts d'altres!

5. Amb quins 5 blocaires aniries de gresca?

No en tinc ni idea. Segurament m'agradaria compartir una copa de vi, una cervesa o un bon àpat, amb la idea que m'he fet d'algun de vosaltres, però intento no oblidar que aquí, en aquest món blocaire, cal no oblidar que tots som la idea que els altres s'han fet de nosaltres.

Potser massa seriosa no la resposta?

6. Amb quins 5 blocairAs passaries una nit de bogeria sexual?

Doncs tornem a estar amb el mateix. M'agradaria una nit de sexe amb la idea que m'he fet d'elles, però va...si n'haig de dir tres diria :

1. la veïna de sota casa ( ja sabeu que em refereixo a vos estimada veïna).

2. A algú que tractava sovint amb un diminutiu ( tu també saps que parlo de tu )

3.a una noia amb qui comparteixo comarca.

Suposo que no esperava ningú que digués noms oi?

8. T'has enamorat mai d'algun blocaire?

No

9. Satisfet amb el teu blog?

En tinc dos de blogs i tots dos per algun motiu o altre m'agradaria millorar-lo. Sobretot el de fotografia per aconseguir millor definició i grandària de les fotos.

10 . Tria entre tres i cinc blocaires que responguin aquestes preguntes en els seus blogs:

No pensava enviar-li a ningú, però finalment he decidit enviar-li a la Mandarina Contraproduent, a veure si ens pot contestar amb receptes de mandarines, imatges i reflexions de les seves.Contentes Andrea i Dèjá Vie? Doncs vinga, no m'ho feu més això eh! jajaja! Un petonàs a les dues!

4 comentaris:

Déjà vie ha dit...

jejejejeje he rigut. M'agrada el post, m'agraden les respostes i m'agrada akella fina tela q cobreix de sutilesa les teves lletres. En definitiva: satisfeta, sí. ;)

Anònim ha dit...

Caram, ara a la que se l'hi acumula la feina es a mi :-P

D'acord, d'acord, faré el meme, però el teu es més llarg que el que m'ha demanat l'Antígona, ufff, no se pas si podré fer-lo avui, però ho intentaré.

Petons i gràcies (ja saps per que) :-)

Anònim ha dit...

Apa, ja està fet, he preferit deixar-lo llest ara ja que si no desprès em liare amb altres coses i no podré :-)

Metamorfosi ha dit...

Ostres, molt bonic i enigmàtic!

Petons!