dijous, 10 de maig del 2007

La moda dels DVD...

Aquest matí, cap a les 8, a RAC 1 en Bosch parlava sobre un vídeo que havia fet el PP de Badalona, seguint la moda empresa en el seu moment pel senyor Madí de Convergència. Si busques un video on has d'anar a parar? exacte, cap al Youtube.( us deixo l'enllaç directe )
Pels que us faci mandra, ja us avanço que el video és malintencionat, tremendista i falsejat des del primer segon. Un suposat periodista surt als carrers de Badalona i fa preguntes , en teoria no preparades a gent trobada a l'atzar. Sincerament ho dubto. Pregunta als vianants sobre les mancances del seu barri, sobre la immigració, sobre una mesquita que està a punt de construir-se a Montigalà en sòl públic...vaja, que no s'aguanta per enlloc, per a qualsevol persona que tingui una mica de criteri.
Sí, jo em considero d'esquerres, però crec que seria molt convenient que les esquerres del nostre país es posessin en marxa, doncs del que no hi ha dubte és que la dreta no tindrà cap dubte de populitzar un munt de situacions( mesquites, guetos, idiomes, ajuts, idioma,presència de la religió en la vida pública) com algunes de les que es donen a Badalona i altres ciutat i pobles de Catalunya.

Algú té dubtes de que la part del discurs del senyor SArkozy sobre drets i deures no triumfaria aquí? I per ser una mica més agosarat, no seria el moment que les esquerres es fessin seu també el discurs dels deures? El discurs del no tot és possible. Crec que si no ho fan, hi ha una part de la població catalana ( classe mitja-baixa en nomenclatura marxista ) que no tindrà dubtes quan sorgeixi algú que comenci a despertar un enfadament, que encara que en el video del PP de Badalona és falsejat, en moltes barriades del nostre país és real.

Oriol